Hej kära team!
JUST NU:  För varje 1000:- exkl.moms du handlar för i webbshoppen skickar vi automatiskt med 1st kit som gåva så du kan gå  plus-minus-noll på hela din beställning efter exempelvis endast 1 kund! ( 1 kund = 1 kit )

All kärlek till er!  / Quality Smile AB

Har du glömt lösenordet? Ingen fara! Sms:a 079-079 0791

GÅVA - Hela våren 2020

När du handlar 20kit skickar vi automatiskt med : Denna gåva,
1 liter ytdesinfektion - GRATIS.

DAX Ytdesinfektion Plus är avsedd för desinfektion av släta ytor. DAX Ytdesinfektion Plus är effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus som t.ex. Hepatit B, C och HIV. Lämplig inom ex. sjukvård.

DAX Ytdesinfektion Plus består av ipa och har 45 volymprocent alkoholstyrka, och verkar snabbt. Ytdesinfektion Plus har en tillsats av tensid som verkar smutslösande och gör att ytan inte behöver förbehandlas. pH-värde 8,5.

Har du certifikat och vill bli kund hos oss? Varmt välkommen!
Kontakta oss via: info@qualitysmile.se
eller sms:a
079-079 0791

Vi behöver:

  • Bild på ditt certfikatet.
  • Ditt förnamn & efternamn.


Vi svarar dig inom 1-2 arbetsdagar.

ICONIC SMILE byter namn till QUALITY SMILE.
Vi tar med dig på hela resan! Märket växer och börjar redan ta sina vingar utanför Sveriges gränser. Quality Smile höjer säkerheten och vi vill poängtera kvalité även i loggan. Ni alla utbildade (märkets team) är de första som får ta del av denna spännande nyhet! Vi brinner för hög kvalité och vi ser fram emot att lansera nyheter i vår låsta webbshop ut till er elever och certifierade. Med Quality Smile's skonsamma produkter är alla trygga och kan njuta av denna lyxiga tandblekning. Vårt mål är att utgöra en bra plattform för ditt växande företag.